Cirkus u Novom Sadu: Tuča, prekid, isključenja... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 18:50

Igrači Partizana Vuk Lazović i Boris Radivojević, pomoćni trener Petar Žujović, kao i trener Voše Boris Rojević i Slovenac Gregor Ocvirk završili meč u 26. minutu

Nervi napeti kao strune u rukometnom plej-ofu Arkus Superlige Srbije. U 26. minutu prve finalne utakmice domaćeg šampionata, Vojvodina - Partizan, došlo je do desetominutnog prekida.

Posle faula stuba odbrane crno-belih Vuka Lazovića na beku Voše Mohamedu Aziz Aidu, došlo je do tuče na terenu. Svi igrači, kao i stručni štab oba tima su uleteli na teren. Nije se znalo ko pije, a ko plaća.

Izabrane vesti

Na kraju je Lazović dobio crveni karton, dok je plavi i sigurno meč suspenzije zaradilo levo krilo gostiju Boris Radivojević. U svlačionicu je morao i trener Novosađana Boris Rojević. Plavi karton dobio je i slovenački bek iz redova domaćeg tima Gregor Ocvirk. Takođe, meč je završio i pomoćnik trener gostujućeg tima Darija Krželja, Petar Žujović.

U trenutku prekida, Voša je vodila sa 12:6... Posle prvih 30 minuta Voša je imala ubedljivu prednost od 17:10, na kraju posle trilera i produžetaka slavile su Lale sa 32:28 (26:26, 17:10). Revanš je u sredu na Banjici.

Nova velika ljaga na nekada trofejni sport u Srbiji. Bilo je mnogo vatre i u polufinalnom duelu, posebno u drugom meču u Pančevu između Dinama i Vojvodine, kada je težu povredu zaradio Milan Milić, desni bek Novosađana. Milionski auditorijum kraj malih ekrana mogao je da se uveri u novi skandal.

Treba napomenuti i očajno suđenje u prvih 30 mintua sudijskog para Marka Boričića i Dejana Markovića, koji su već sredinom prvog poluvremena izgubili kompas unoseći dodatnu nervozu čudnim odlukama na obe strane terena.



tagovi

RK PartizanRK VojvodinaARKUS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara